Menu
EUR
Beeldje Kracht: Het Perfecte Afstudeercadeau!

Beeldje Kracht: Het Perfecte Afstudeercadeau!

Door: Dulaire Reacties: 0

Afstudeercadeau: een nieuw begin

Afstuderen is een bijzondere mijlpaal in het leven van uw zoon of dochter. Het is het resultaat van jaren van toewijding, doorzettingsvermogen en inzet. Het is een onvergetelijk moment dat vraagt om een cadeau met evenveel betekenis. Afstuderen is niet alleen het einde van jarenlang inzet, maar ook het begin van een nieuwe start, een nieuw hoofdstuk.

Afstudeer cadeau beeldje kracht

Een tijdloos afstudeercadeau: beeldje kracht

[products=blog_25_jaar_in_dienst_kracht]

Het kiezen van een afstudeercadeau kan lastig zijn, omdat u voor deze mijlpaal natuurlijk iets wilt geven wat zowel waardevol als betekenisvol is. Bij Dulaire hebben we het ideale cadeau voor het afstuderen. Ons beeldje kracht/doorzettingsvermogen is het perfecte afstudeercadeau voor zowel man als vrouw, naast dat het niet alleen een decoratief stuk is, is het ook een tijdloos geschenk dat blijvende waarde heeft. Het beeldje staat symbool voor de kracht en het doorzettingsvermogen die de afgestudeerde hebben geholpen om deze mijlpaal te bereiken. En het symboliseert de vele uren van de studie, de nachten van hard werken en de momenten van twijfel die zijn overwonnen.

 

Personaliseer uw afstudeercadeau

Maak het afstudeercadeau nog persoonlijker door het kiezen voor graveren en personaliseren. Bij Dulaire heeft u de mogelijkheid om een speciale tekst, afbeelding of logo te laten graveren. Door middel van graveren en personaliseren maakt u van het blijvend cadeau, ook een blijvende herinnering aan deze mijlpaal. Bekijk onze graveren en personaliseren pagina, voor nog meer informatie.

Graveren aluminium plaatje Graveren aluminium plaatje 2

Graveren op marmer Graveren in hout

 

 

Compleet cadeau met luxe geschenkverpakking

[products=blog_25_jaar_in_dienst_geschenkdoos]

Bij Dulaire geloven we dat de presentatie van een cadeau net zo belangrijk is als het cadeau zelf. Daarom bieden we onze beeldjes aan in luxe geschenkdozen die uw cadeau compleet maken en zorgen voor een gedenkwaardige indruk. Om het cadeau helemaal af te maken, kunt u ook onze exclusieve Dulaire wenskaart toevoegen. Hiermee maakt u de bijzondere gelegenheid helemaal compleet en voegt u een extra vleugje elegantie toe aan uw geschenk.

GeschenkdozenDulaire wenskaart


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

1x per maand acties & nieuws in je mailbox.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!