Menu
EUR
Cadeau Directeur Nodig? Verras Je Collega

Cadeau Directeur Nodig? Verras Je Collega

Verras een directeur met beeldje kracht als afscheidscadeau

Verras een directeur met een beeldje als afscheidscadeau om kracht en waardering te symboliseren. Beeldje kracht weerspiegelt de impact en het leiderschap van de directeur en biedt een blijvende herinnering aan de gezamenlijke tijd. Het is een persoonlijk en betekenisvol geschenk dat zowel respect als dankbaarheid uitdrukt.

[products=blog_beeldje_kracht]

Cadeau directeur

Waarom een beeldje voor een directeur?

Een beeldje is een perfect afscheidscadeau voor een directeur omdat het zowel symbolisch als blijvend is, en de waardering en respect van het team weerspiegelt. Denk aan een gepersonaliseerd beeldje met krachtige spreuk. Of het nu voor een basisschooldirecteur is of voor de Dag van de Directeur, naast een gezamenlijke lunch, een mooie bos bloemen of luxe geurstokjes, kan een beeldje de inzet van de directeur op een bijzondere manier erkennen.

[products=blog_cadeau_directeur]

 

Liever iets anders geven?

Naast een blijvend geschenk zoals een beeldje, kun je ook kiezen voor luxe huisparfums of geurstokjes als cadeau. Deze zijn indien gewenst leverbaar in een geschenkdoos, geschenktas en met een Dulaire wenskaart voor een persoonlijke boodschap.

[products=blog_cadeau_geurstokjes_huisparfums]

 

Personaliseer het afscheidscadeau

Maak het afscheidscadeau nog persoonlijker door het kiezen voor graveren en personaliseren. Bij Dulaire heeft u de mogelijkheid om een speciale tekst, afbeelding of logo te laten graveren. Door graveren en personaliseren maakt u van dit blijvende cadeau tevens een blijvende herinnering aan de harde inzet van uw collega in de zorg. Bekijk onze graveren en personaliseren pagina voor nog meer informatie.

Graveren aluminiumGraveren aluminium 2

Graveren marmerGraveren in hout

 

 

Compleet met geschenkverpakking

Bij Dulaire vinden we dat de presentatie van een cadeau net zo belangrijk is als het cadeau zelf. Daarom bieden we onze prachtige beeldjes aan in luxe geschenkdozen die uw cadeau compleet maken en een blijvende indruk achterlaten. Om uw cadeau tot in de kleinste details te perfectioneren, kunt u ook onze Dulaire wenskaart toevoegen. Hiermee maakt u het geschenk helemaal af door middel van een persoonlijke boodschap.

[products=blog_geschenkverpakking]

Luxe geschenkdoosDulaire wenskaart

Tags

Nieuwsbrief

1x per maand acties & nieuws in uw mailbox.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!