Onze gouden meubels en woonaccessoires.

Filters
20 ProductenPagina 1 van 1

Gouden woonaccessoires

Bij Dulaire hebben we een groot aanbod woonaccessoires in verschillende kleuren. Een van de populairste kleuren is goud. Het is de kleur van glitter en glamour en roept een gevoel van luxe en kwaliteit op. Het subtiel aanbrengen van gouden woonaccessoires is daarom zeker een aanrader voor je interieur. Je kunt de kleur goud ook goed combineren met zwart, grijs en wit. Zet bijvoorbeeld een gouden vaas voor een witte muur of op een meubel in de kleur zwart. Je hebt hierdoor een mooi contrast, zodat het goud echt naar voren komt in het geheel.

Gouden meubels en verlichting

Naast accessoires hebben we natuurlijk ook meubels en verlichting in de kleur goud. Het voordeel van de accessoires is dat je ze eenvoudig kunt wisselen. Ben je de kleur goud zat of is een andere kleur in de mode? Wissel de gouden woonaccessoires dan eenvoudig om voor een andere kleur. Een meubelstuk in de kleur goud zoals bijzettafels of salontafels wissel je natuurlijk minder snel voor iets anders.

Tips voor het inrichten

In de regel kun je beter niet teveel gouden woonaccessoires gebruiken. Het is namelijk belangrijk dat het subtiel blijft en niet te aanwezig is. Teveel gouden blikvangers in een ruimte kan al snel rommelig en druk overkomen. Het ligt ook aan het type accessoire natuurlijk. Een gouden beeldje zal minder opvallen dan een grote gouden wandklok of spiegel. Hoe je de gouden woondecoratie in je interieur gaat verwerken, is uiteraard ook een kwestie van smaak. Experimenteer er gerust op los!