0
Sluiten

De mooiste eettafels.

Ben je op zoek naar een eettafel die niet alleen functioneel is, maar ook modieus? Neem dan snel een kijkje op Dulaire. Toon meer

Prijs

-
6 Producten

Waarom een eettafel van Dulaire?

Dulaire is al enige tijd aan de weg aan het timmeren wat betreft meubels en woonaccessoires. Wij hebben in 7 jaar tijd al meer dan 20.000 klanten blij mogen maken met onze producten. Dulaire biedt nu ook steeds meer grotere meubels aan. Zo kunnen klanten straks voor hun gehele interieur bij Dulaire terecht. 

Wat voor eettafels hebben jullie?

Dulaire heeft zowel ronde als rechthoekige eettafels. Tafels met een boomstam blad, tafels met een marmer blad en tafels met een betonlook blad. Deze tafels hebben allemaal stevige metalen poten. Ze passen daarom perfect in een modern of industrieel interieur. En als je toch op zoek bent naar een eettafel, dan moeten daar natuurlijk ook bijpassende eettafelstoelen bij. Neem daarom ook gerust een kijkje in onze categorie eetkamerstoelen.

Korte levertijd

Daarbij worden al onze meubels al binnen 3 dagen bezorgd. Je hoeft dus geen weken meer te wachten op je bestelde meubels. Waarom wij dit kunnen? Wij hebben al onze producten op voorraad en kunnen deze daarom direct uitleveren. 

Gratis retourneren

En mocht je eettafel onverhoopt toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je deze gratis retourneren.