Verzending

 

Gratis verzending

Voor Nederland en België hebben we gratis verzending op al onze artikelen. Je betaald dus nooit extra verzendkosten.

 

Verzending en levertijd

Binnen Nederland verzenden we met DHL en naar België met PostNL. Grote artikelen zoals meubels komen we bezorgen met onze eigen bezorgdienst. Ook maken we soms gebruik van partners zoals TransMission of Brenger. Voor de meeste artikelen geldt: werkdagen voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis (ook op zaterdag). Grote artikelen zoals meubels worden binnen 1-2 werkdagen geleverd. Hiervoor nemen we ook contact met je op om een leverdag in te plannen. Levertijden staan ook altijd op de productpagina zelf vermeld.

 

Hoe worden meubels bezorgd?

Meubels en zeer grote pakketten leveren we met onze eigen bezorgdienst. Ook maken we soms gebruik van partners zoals TransMission of Brenger. Met de meubelservice (79,99) zetten onze bezorgers het artikel op de gewenste plek, doen we de montage en nemen het afval mee retour. Bij grote en zware artikelen raden we de meubelservice zeker aan. Maak je geen gebruik van de meubelservice? Dan leveren we je bestelling netjes af tot aan de voordeur. We bezorgen via de trap tot de 4e verdieping, en indien er een lift aanwezig is ook hoger. De kosten voor extra diensten zoals een verhuislift zijn voor eigen rekening.

 

Track & trace

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, houden we je op de hoogte via e-mail. Je krijgt altijd een verzendbevestiging met track & trace gegevens van je pakket. Bij het bestellen van grote artikelen zoals meubels krijg je in een tijdvak van 4 uur aangegeven wanneer we komen leveren. Dit tijdvak is maximaal 24 uur van te voren bekend.

 

Meer vragen?

Bekijk hier onderaan de pagina de veelgestelde vragen.