Verzending

Binnen Nederland verzenden we met DHL en naar België met PostNL. Grote artikelen zoals meubels komen we bezorgen met onze eigen koeriers.

Gratis verzending

Voor Nederland en België hebben we gratis verzending op al onze artikelen. Je betaald dus nooit extra verzendkosten.

Retourneren

Alle artikelen in onze webwinkel kun je gratis retourneren, behalve meubels.
Voor het retourneren van meubels wordt een kleine vergoeding van 29,95 in rekening gebracht. Dit omdat er veel werk komt kijken bij het vervoeren van een eettafel, stoel of kast. Dit bedrag brengen we in mindering op het bedrag dat we terugstorten van je retour. Je kunt er ook voor kiezen om jouw retour zelf af te leveren bij ons magazijn in Nederweert. Dit is uiteraard zonder bijkomende kosten.

Klik hier om je bestelling te retourneren.

 

Bestelling afhalen

Je bestelling afhalen bij ons magazijn is ook mogelijk. Vaak al dezelfde dag van bestellen.

Klik hier voor meer informatie over afhalen.

 

Levertijd

De meeste artikelen heb je binnen 3 werkdagen in huis (ook op zaterdag).
Grote artikelen zoals meubels worden binnen 5 werkdagen geleverd met onze koeriers. We nemen contact met je op om een leverdag in te plannen. Levertijden staan ook altijd op de productpagina zelf vermeld.

Track & trace

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, houden we je op de hoogte via e-mail. Je krijgt altijd een verzendbevestiging met track & trace gegevens van je pakket. Bij het bestellen van grote artikelen zoals meubels krijg je in een tijdvak van 4 uur aangegeven wanneer we komen leveren. Dit tijdvak is maximaal 24 uur van te voren bekend.

Hoe worden meubels bezorgd?

Meubels en zeer grote pakketten verzenden we met onze koeriers. Met de meubelservice (39,95) zetten onze bezorgers het artikel op de gewenste plek, doen we de montage en nemen het afval mee retour. Maak je geen gebruik van de meubelservice? Dan leveren we je bestelling netjes af tot aan de voordeur. We bezorgen via de trap tot de 4e verdieping, en indien er een lift aanwezig is ook hoger.

Meer vragen?

Bekijk hier onderaan de pagina de veelgestelde vragen.