Onze groene meubels en woonaccessoires.

Filters
56 ProductenPagina 1 van 3

Groene woonaccessoires

Groene decoraties voor je interieur zijn erg populair. We zijn ons ook steeds meer bewust van duurzaamheid en de natuur. Met groene woonaccessoires haal je eigenlijk een stukje natuur in huis. De kleur groen is een zachte tint die rust en positiviteit oproept. Het is een natuurlijke kleur die je waarschijnlijk ook doet denken aan planten. Wist je bijvoorbeeld dat planten in je interieur of op kantoor een positief effect hebben op het welzijn? Een echte plant zuivert daarnaast ook de lucht. In onze webwinkel hebben we geen echte planten, maar kunstplanten zijn een uitstekende vervanger. Ze filteren niet de lucht, maar geven je wel een beter welzijn. Ook krijgt je interieur hiermee een prachtige groene uitstraling. Bij Dulaire hebben we een groot aanbod groene woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan groene waxinelichthouders. Of ga eens voor een stijlvolle eetkamerstoel in de kleur groen. We hebben genoeg mooie blikvangers, zodat ook jij een groen en natuurlijk interieur krijgt.

Groene woonaccessoires combineren

Groene woonaccessoires

Je hebt tegenwoordig meerdere soorten groen voor je interieur. Een veelvoorkomende tint is het olijf kleurige groen. Dit ziet je steeds meer terug komen in woonaccessoires en meubels. Over het algemeen doen pastelkleuren (dus zachte tinten) het altijd goed. En als je gaat werken met één kleur, dan kun je altijd nog variëren met de intensiteit, bijvoorbeeld: lichtgroen en donkergroen gaan uitstekend samen. Verder zijn groene woonaccessoires ook leuk te combineren met andere kleuren zoals zwart, bruin en wit.

Groen in je interieur

Naast woonaccessoires en kunstplanten kun je ook op andere manieren groen in je interieur krijgen. Heb je ooit al eens gedacht aan een groene muur? Verf doet wonderen en kan net als woonaccessoires je interieur een heel andere uitstraling geven. Een groene strook aanbrengen of een kleinere muur schilderen is vaak al voldoende. Je wilt natuurlijk de rustige uitstraling van het groen behouden. Maak het geheel vervolgens af met accessoires zoals een mooie groene wandklok, een paar beeldjes of sierkussens.