Retourneren

 

Bestelling retourmelden

1. Meld altijd je bestelling retour via jouw Dulaire account.
Geen account? Gebruik dan bij het aanmaken hetzelfde e-mail adres dat je hebt gebruikt voor je bestelling.
2. Klik op ''Mijn bestellingen'' en klik daarna op de order die je wilt retourneren.
3. Download daarna hier het retourlabel.
4. Pak je retourzending zorgvuldig in, zodat alles onbeschadigd en in originele staat bij ons binnenkomt.

 

Grote artikelen en meubels

Indien je een meubel of ander groot artikel hebt besteld, dan is deze geleverd door bezorgers van Dulaire, TransMission of Brenger. Is dit het geval? Dan hoef je geen retourlabel te downloaden, maar dien je de bestelling wel nog retour aan te melden via je account. Wij nemen de eerst volgende dag contact met je op om een geschikte afhaal dag in te plannen. Het afhalen kan ingepland worden op dinsdag of vrijdag.

 

Je bedenktijd

Mocht je niet geheel tevreden zijn, dan heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen je bestelling te herroepen. Binnen deze termijn kun je jouw retour aanmelden. De retourtermijn van 14 dagen gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. Je hebt daarna nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling naar ons terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten van retour zijn voor eigen rekening. Je kunt er ook voor kiezen om jouw retour zelf af te leveren bij ons magazijn in Nederweert. Dit is uiteraard gratis en zonder bijkomende kosten.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn, of is de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en pak je retourzending goed in.

 

Retourkosten

Afhankelijk van de grootte van het pakket vragen we een eigen bijdrage van 5,99 of 19,99 per pakket. Voor het retourneren van meubels vragen we een bijdrage van 89,99 of 119,99. Meubels komen we ook weer bij je ophalen. Wil je precies weten welke retourkosten gelden voor jouw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. De retourkosten brengen we in mindering op het bedrag dat we terugstorten van je retour. Je kunt er ook voor kiezen om jouw retour zelf af te leveren bij ons magazijn in Nederweert. Dit is uiteraard gratis en zonder bijkomende kosten.