0
Sluiten

De mooiste kasten.

Bij Dulaire vind je kasten van hoge kwaliteit. En daar hoef je geen weken op te wachten, maar heb je gewoon binnen 3 dagen in huis! Toon meer

Prijs

-
17 Producten
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden

Waarom een kast kopen bij Dulaire?

Dulaire heeft een groeiend assortiment aan kasten. Zo vind je er zowel lage kasten als hoge kasten, maar ben je op zoek naar een metalen rek of houten rek? Die hebben we ook! We hebben kasten voor zowel in de woonkamer en eetkamer als in de slaapkamer. Wij specialiseren ons in de stijlen industrieel en modern. Tot slot zijn de kasten bij Dulaire gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo vind je er metalen kasten, houten kasten, glazen kasten of kasten van bamboe.

Korte levertijd

Daarbij hoef je bij Dulaire geen weken meer te wachten, voordat je je kast in huis hebt staan. Is de kast op voorraad? Dan heb je deze binnen 3 dagen al in huis. Kasten en grote meubels worden in tegenstelling tot woonaccessoires, verzonden op een pallet. Hiervan krijg je op de dag van levering een tijdindicatie, zodat je niet de gehele dag hoeft te wachten. 

Kwaliteit staat voorop! 

Dulaire vindt het erg belangrijk om 100% goede kwaliteit meubels af te leveren. Iedere keer weer opnieuw. Daar waar andere woonwinkels een retours percentage van 5% voor lief nemen, streeft Dulaire naar een percentage van 0%. Als je bij Dulaire besteld, moet je de zekerheid hebben dat het altijd goed is. En mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens het transport, dan ruilen we jouw bestelling kosteloos voor je om. Ondanks dat wij streven naar een retours percentage van 0%, begrijpen we dat je je soms kunt bedenken. Daarom is retourneren bij ons altijd gratis.