Kasten

Filters
15 ProductenPagina 1 van 1

Waarom online een kast kopen bij Dulaire?

Dulaire heeft een groeiend assortiment aan kasten. Zo vind je er zowel lage kasten als hoge kasten, maar ben je op zoek naar een metalen rek zwart of een houten rek? Die hebben we ook! We hebben zowel woonkamerkasten als eetkamerkasten. Wij specialiseren ons in de stijlen industrieel, modern en Scandinavisch. Tot slot zijn de kasten bij Dulaire gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo vind je er metalen kastenhouten kasten en glazen kasten.

 

Vandaag besteld, morgen in huis.

Daarbij hoef je bij Dulaire geen weken meer te wachten, voordat je je kast in huis hebt staan. Is de kast op voorraad? Bestel hem dan op werkdagen vóór 14.00u en dan heb je deze morgen al in huis. Kasten en grote meubels worden in tegenstelling tot woonaccessoires, verzonden op een pallet. Hiervan krijg je op de dag van levering een tijdindicatie, zodat je niet de gehele dag hoeft te wachten. 

 

Kwaliteit staat voorop.

Dulaire streeft naar 100% perfectie als het gaat om kwaliteit. Zowel de meubels als de woondecoratie worden tot 2x toe gecontroleerd op kwaliteit. Zodat jij niet voor onverwachte verassingen komt te staan. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan tijdens het transport, dan ruilen we jouw bestelling kosteloos voor je om. Ook begrijpen we dat je je soms kunt bedenken. Daarom kun je je bestelling altijd gratis retourneren