Menu
EUR
25 jaar in dienst? Dan is dit het perfecte cadeau!

25 jaar in dienst? Dan is dit het perfecte cadeau!

Door: Dulaire Reacties: 1

In de loop van deze 25 jaar heeft een werknemer een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring opgedaan, bijgedragen aan het succes van het bedrijf en waardevolle relaties opgebouwd. Deze periode staat voor groei, het overwinnen van uitdagingen en het vieren van successen. Het behalen van deze mijlpaal is een eerbetoon aan de werknemer zijn inzet en toewijding en laat zien hoe sterk de band is tussen de persoon en de werkgever.

25 jaar in dienst cadeau

Het perfecte cadeau voor 25 jaar in dienst: beeldje kracht.

Bij Dulaire vinden we het belangrijk dat deze bijzondere mijlpaal gevierd wordt. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een uniek beeldje dat doorzettingsvermogen en kracht symboliseert

[products=blog_25_jaar_in_dienst_kracht]

Het beeldje kracht/doorzettingsvermogen is het perfecte cadeau om 25 jaar in dienst te vieren, als eerbetoon aan uw werknemer, perfect als cadeau voor zowel man als vrouw die 25 jaar in dienst zijn, of als een prachtig cadeau voor uw collega. U kunt u het beeldje ook uw eigen betekenis geven, bijvoorbeeld als een cadeau voor een pensioen.

 

Personaliseer uw cadeau

Maak het cadeau voor 25 jaar in dienst nog persoonlijker door te kiezen voor graveren en personaliseren. Bij Dulaire kunt u elk beeldje uniek maken met een speciale tekst, logo of afbeelding. Dit zorgt niet alleen voor een onvergetelijk cadeau dat de toewijding en inzet van de werknemer eert, maar het creëert ook een blijvende herinnering. Bekijk onze graveren & personaliseren pagina, voor nog meer informatie.

Graveren aluminium plaatje Dulaire Graveren aluminium plaatje Dulaire 2

Graveren marmer Dulaire Graveren hout

 

 

Maak uw cadeau compleet met een geschenkverpakking

Maak het cadeau compleet met onze luxe geschenkverpakkingen. Bij Dulaire weten we dat een mooie verpakking het verschil maakt. Onze luxe geschenkdozen maken uw cadeau compleet en zorgen voor een onvergetelijke indruk. Perfect voor een 25-jarig jubileum en andere bijzondere momenten. Voeg als finishing touch nog onze Luxe Dulaire wenskaart toe, om deze bijzondere gelegenheid extra speciaal te maken.

[products=blog_25_jaar_in_dienst_geschenkdoos]

 

Dulaire geschenkdozen Dulaire wenskaart


Reacties (1)

gravatar
Merel duijf
Geplaatst op 2024-05-14 12:10:54
Super cadeau en kwaliteit van Dulaire!

Tags

Nieuwsbrief

1x per maand acties & nieuws in je mailbox.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!