Vogel beeldjes kopen

Hou je van dieren beelden en in het specifiek van vogels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze webshop hebben we een ruim aanbod vogel beelden. Deze beeldjes zijn uitermate decoratief voor in huis. Zet bijvoorbeeld een mooi beeldje op een bijzettafel, vensterbank of sidetable. De meeste vogels zijn gemaakt van glas en metaal. Het glaswerk is met de handgemaakt/mond geblazen. Dit maakt een beeldje van Dulaire extra uniek.

Zoek je nog meer beelden? Bekijk dan ons gehele aanbod in de categorie decoratie beelden.

 

Vogel als symbool

De symbolische betekenis van de vogel hangt af van zijn soort. Zo staat een duif voor liefde en onschuld. In combinatie met een olijftak staat een duif voor vrede en verzoening. Een wilde eend staat voor emotionele rust en een spreeuw voor innerlijke waardigheid. Iedere vogelsoort heeft zo zijn eigen betekenis. Bij Dulaire vind je verschillende vogel beeldjes. Zo vind je er altijd een met een mooie betekenis, die bij jou past. 

 

Vogel beeldjes van glas

Bij Dulaire vind je verschillende vogel beeldjes gemaakt van glas. Deze zijn allemaal handgemaakt en met de mond geblazen. Daardoor kunnen ze dus ook licht van elkaar verschillen. Dit maakt dat iedere vogel uniek is. Het voordeel van een glazen beeldje is dat hij gemakkelijk schoon te maken is. Zit er een beetje stof op, dan poets je dit er eenvoudig af met een natte doek. Daarbij heeft een glazen beeldje een zeer luxe uitstraling.

 

Vogel beeldjes van polystone

Een ander materiaal dat je bij Dulaire vindt, is polystone. Dit wordt ook wel polyresin genoemd. Polystone is een samengevoegde grondstof bestaande uit vermalen steen. De steensoorten die hiervoor gebruikt worden zijn onder andere marmer, graniet en soapstone. Deze worden vermalen tot een vloeibaar kunsthars en gevormd worden tot het eindproduct. Een voordeel van beelden van polystone is dat hiermee de structuur van hout of steen zeer goed nagebootst kan worden. Het zal zelfs hetzelfde voelen, klinken en wegen. 

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1