Kunstplanten

Filters
43 ProductenPagina 1 van 2

Kunstplanten kopen

Geen groene vingers? Dan zijn kunstplanten de oplossing! Tegenwoordig worden planten zo goed nagemaakt dat ze haast niet meer van echt te onderscheiden zijn. Ook de kwaliteit verbetert. Zo zijn onze kunstplanten UV bestendig om de kleur voor jaren te waarborgen. Door het plaatsen van planten in huis, haal je de natuur naar binnen. Zelfs het plaatsen van een kunstplant zorgt voor een fijnere en natuurlijkere atmosfeer. Probeer het zelf maar eens uit. Bij Dulaire kun je kiezen uit een groot aanbod. Kies bijvoorbeeld voor onze nep hangplantkunst palmboom of ga voor een kunst cactus

Grote kunstplanten

We hebben naast kleine ook grote kunstplanten in het assortiment. Deze zijn ideaal te gebruiken als mooie blikvanger op een sidetable of vensterbank. Doordat deze planten groter zijn worden ze bij de pot zwaarder gemaakt, zo blijft de nep plant stabiel op zijn plek staan.

Kunstplanten in pot

Dulaire specialiseert zich vooral in kunstplanten die compleet in pot worden geleverd. Zo hoef je zelf geen bijbehorende pot meer aan te schaffen, maar heb je direct een kunstplant in pot. Ook het zoeken naar een juiste maat is op die manier verleden tijd. De potten worden gemaakt van hard kunststof of beton en zijn daarmee van goede kwaliteit.