0
Sluiten

De mooiste kunstplanten.

Beschik jij ook niet over groene vingers? Dan zijn kunstplanten de oplossing! Ze zijn realistisch nagemaakt, UV bestendig en hebben nooit onderhoud nodig. Toon meer

Prijs

-
32 Producten
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden

Kunstplanten kopen

Beschik jij ook niet over groene vingers? Dan zijn nep planten de oplossing! Tegenwoordig worden planten zo goed nagemaakt dat ze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Ook de kwaliteit verbetert. Zo zijn onze kunstplanten UV bestendig om de kleur voor jaren te waarborgen. Door planten in huis wordt een mens gelukkiger, zelfs met een kunstplant. Bekijk hieronder in onze webwinkel het prachtige aanbod.

Grote kunstplanten

We hebben naast kleine ook grote kunstplanten in het assortiment. Deze zijn ideaal te gebruiken als mooie blikvanger op een sidetable of vensterbank. Doordat deze planten groter zijn worden ze bij de pot zwaarder gemaakt, zo blijft de nep plant stabiel op zijn plek staan.

Kunstplanten in pot

Dulaire specialiseert zich vooral in nep planten die compleet in pot worden geleverd. Zo hoef je zelf geen bijbehorende pot meer aan te schaffen. Ook het zoeken naar een juiste maat is op die manier verleden tijd. De potten worden gemaakt van hard kunststof of beton en zijn daarmee van goede kwaliteit.