Menu
EUR
Promotie Cadeau nodig? Dit is het perfecte geschenk

Promotie Cadeau nodig? Dit is het perfecte geschenk

Door: Dulaire Reacties: 0

Het perfecte promotie cadeau: beeldje kracht

[products=blog_promotie_cadeau_kracht]

Het behalen van een PhD op de universiteit, het voltooien van een studie of een promotie op het werk zijn bijzondere prestaties. Ze vergen vaak jaren aan toewijding, doorzettingsvermogen en hard werken. Voor een blijvende herinnering en mooi cadeau hebben we: beeldje kracht en doorzettingsvermogen. Dit beeld symboliseert de inspanning en vastberadenheid achter deze mijlpalen.

Promotie Cadeau Beeldje Kracht

Het perfecte cadeau voor een PhD-promotie

Het behalen van een PhD is een indrukwekkende prestatie die jaren van onderzoek en doorzettingsvermogen vereist. Bij Dulaire hebben we het ideale cadeau om deze mijlpaal te vieren: beeldje kracht. Dit symbolische geschenk staat voor doorzettingsvermogen en vastberadenheid, en erkent de toewijding die nodig is om een PhD te behalen. Geef een krachtbeeldje om deze bijzondere prestatie op een speciale manier te waarderen.

 

Het perfecte cadeau voor een werkpromotie

Een promotie op het werk is een belangrijke mijlpaal die erkenning verdient, zoals 25 jaar in dienst of een ander werk jubileum. Bij Dulaire hebben we het ideale cadeau om deze prestatie te vieren: beeldje kracht. Dit symbolische geschenk staat voor doorzettingsvermogen en vastberadenheid, en erkent de inzet en het harde werken dat hebben geleid tot deze promotie.

 

Het perfecte cadeau voor een promovendus

Een promovendus die zich inzet voor een uitdagend traject van wetenschappelijke ontdekkingen verdient erkenning. Bij Dulaire hebben we het ideale cadeau om deze inzet te vieren: beeldje kracht. Dit symbolische geschenk staat voor doorzettingsvermogen en vastberadenheid, en erkent de toewijding en het harde werken van de promovendus. Geef een krachtbeeldje om deze bijzondere prestatie op een speciale manier te waarderen.

[products=blog_promotie_cadeau_kracht]

 

Personaliseer uw cadeau

Maak het promotie cadeau nog persoonlijker door het kiezen voor graveren en personaliseren. Bij Dulaire heeft u de mogelijkheid om een speciale tekst, afbeelding of logo te laten graveren. Door graveren en personaliseren maakt u van dit blijvende cadeau tevens een blijvende herinnering aan deze mijlpaal. Bekijk onze graveren en personaliseren pagina voor nog meer informatie.

Graveren aluminium plaatje Graveren aluminium plaatje 2

Graveren op marmer Graveren in hout

 

Maak het compleet met geschenkverpakking

[products=blog_promotie_cadeau_geschenkdoos]

Bij Dulaire vinden we dat de presentatie van een cadeau net zo belangrijk is als het cadeau zelf. Daarom bieden we onze prachtige beeldjes aan in luxe geschenkdozen die uw cadeau compleet maken en een blijvende indruk achterlaten. Om uw cadeau tot in de kleinste details te perfectioneren, kunt u ook onze Dulaire wenskaart toevoegen. Hiermee maakt u het geschenk helemaal af door middel van een persoonlijke boodschap.

Geschenkdozen Dulaire wenskaart

Tags

Nieuwsbrief

1x per maand acties & nieuws in uw mailbox.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!