Menu
EUR
Afscheidscadeau Pensioen Nodig? Verras Je Collega

Afscheidscadeau Pensioen Nodig? Verras Je Collega

Collega met pensioen? Geef een gepersonaliseerd beeldje cadeau!

[products=blog_beeldje_kracht]

[products=blog_afscheidscadeau_pensioen_beeldje_vrouw]

[products=blog_afscheidscadeau_pensioen_beeldje_samenwerking]

Het pensioen van een gewaardeerde collega is een bijzondere gelegenheid die vraagt om een attent afscheidscadeau. Beeldje kracht kan hierbij een symbolisch en blijvend geschenk zijn dat de jaren van toewijding en samenwerking perfect belichaamt.

Bedank jarenlange inzet met een krachtig beeldje:

Afscheidscadeau voor in de zorg

Een beeldje van een vrouw die van haar pensioen geniet:

 Beeldje vrouw

Symboliek en Betekenis

Een beeldje symboliseert vaak eigenschappen zoals vastberadenheid, wijsheid, of vreugde. Het kiezen van een beeldje dat past bij de persoonlijkheid en de bijdragen van de collega kan een diepgaande boodschap van waardering overbrengen.

 

Tastbare Herinnering

In tegenstelling tot vergankelijke geschenken biedt een beeldje een blijvende herinnering aan de tijd die de collega heeft doorgebracht in het team. Elke keer dat de collega naar het beeldje kijkt, zullen ze worden herinnerd aan hun professionele reis en de waardevolle relaties die ze hebben opgebouwd. Naast het esthetische aspect heeft een beeldje vaak een diepere symbolische betekenis. Het kan staan voor de erkenning van prestaties, de start van een nieuw hoofdstuk, of een moment van reflectie en trots op wat is bereikt.

 

Personaliseer het afscheidscadeau

Maak het afscheidscadeau nog persoonlijker door het kiezen voor graveren en personaliseren. Bij Dulaire heeft u de mogelijkheid om een speciale tekst, afbeelding of logo te laten graveren. Door graveren en personaliseren maakt u van dit blijvende cadeau tevens een blijvende herinnering aan de harde inzet van uw collega in de zorg. Bekijk onze graveren en personaliseren pagina voor nog meer informatie.

Graveren aluminiumGraveren aluminium 2

Graveren marmerGraveren hout

 

Compleet met geschenkverpakking

[products=blog_geschenkverpakking]

Bij Dulaire vinden we dat de presentatie van een cadeau net zo belangrijk is als het cadeau zelf. Daarom bieden we onze prachtige beeldjes aan in luxe geschenkdozen die uw cadeau compleet maken en een blijvende indruk achterlaten. Om uw cadeau tot in de kleinste details te perfectioneren, kunt u ook onze Dulaire wenskaart tevoegen. Hiermee maakt u het geschenk helemaal af door middel van een persoonlijke boodschap.

Luxe GeschenkdoosDulaire Wenskaart

 

Liever iets anders?

Naast een blijvend geschenk zoals een beeldje, kun je ook kiezen voor luxe huisparfums of geurstokjes als cadeau. Deze zijn indien gewenst leverbaar in een geschenkdoos, geschenktas en met een Dulaire wenskaart voor een persoonlijke boodschap.

[products=blog_cadeau_geurstokjes_huisparfums]

Tags

Nieuwsbrief

1x per maand acties & nieuws in uw mailbox.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!