0
Sluiten

Lantaarns voor buiten

Lantaarns voor buiten Tijdens een zwoele zomeravond is het heerlijk om zo lang mogelijk buiten te genieten met vrienden of familie. Wanneer het donker begint te worden, wordt het extra gezellig. Je neemt nog een wijntje en geniet heerlijk van de afkoelende, doch warme temperatuur. Het is dan extra gezellig om wat sfeerverlichting in de tuin te heb Toon meer

Prijs

-
4 Producten

Lantaarns voor buiten

Tijdens een zwoele zomeravond is het heerlijk om zo lang mogelijk buiten te genieten met vrienden of familie. Wanneer het donker begint te worden, wordt het extra gezellig. Je neemt nog een wijntje en geniet heerlijk van de afkoelende, doch warme temperatuur. Het is dan extra gezellig om wat sfeerverlichting in de tuin te hebben. Zo kun je verschillende buitenlampen aanzetten en lichtslingers ophangen, maar het neerzetten van lantaarns met kaarsen is natuurlijk wel extra sfeervol. Bij Dulaire vind je een selectie aan lantaarns, die geschikt zijn om buiten te gebruiken. Deze zijn speciaal gemaakt van hoogwaardige materialen, die geschikt zijn tegen lichte weersomstandigheden. Zo geef je jouw zomeravonden nog meer sfeer!

En wordt het buiten toch net iets te koud? Bekijk dan hier onze heerlijke plaids om nog langer van de zomeravond te kunnen genieten.

 

Lantaarns onderhouden voor een langere levensduur

De lantaarns en windlichten die je in deze categorie vindt, zijn geschikt voor buiten. Echter zijn er een aantal tips om de levensduur van jouw lantaarn te optimaliseren. Indien je de windlichten permanent buiten laat staan, kunnen ze door de weersomstandigheden naar verloop van tijd veranderen. Denk hierbij aan roest door de regen of beschadigingen door storm en wind. Om dit te voorkomen en de levensduur van het windlicht te verlengen raden wij aan de lantaarns te gebruiken onder een overkapping. Ook adviseren wij deze bij aanhoudende vorst en/of slecht weer naar binnen te halen.


Ben je opzoek naar lantaarns voor binnen? Bekijk dan hier onze volledige collectie lantaarns en windlichten.