Grote klokken

Als je jouw klok echt wil laten opvallen, ga dan voor een van onze grote klokken. In deze categorie vind je klokken die een grotere diameter hebben dan Ø55 cm. Ideaal voor als je een lege muur wil opvullen. Heb je hoge plafonds, dan is het ook erg mooi om deze hoogte te benadrukken met een grote klok. Een ander voordeel van het aanschaffen van een grote klok is het aflezen van de tijd. Dit is op een grote klok natuurlijk ook een stuk gemakkelijker. Zo hoef je niet meer met geknepen ogen naar de klok te staren. Dat is fijn! 

 

Grote klokken ophangen

Is het niet heel erg lastig om een grote, zware klok op te hangen? Nee hoor! Al onze wandklokken zijn voorzien van een handige ophanghaak. Zo hang je ook de grootste klok eenvoudig aan de muur. Wel is het belangrijk dat hij aan een goede schroef opgehangen wordt. Je wil natuurlijk niet dat hij naar beneden komt vallen, omdat de schroef de klok niet kan dragen. Wij adviseren daarom een zware klok op te hangen aan een schroef van minimaal 8 cm lang en 8mm dik. 

 

Op zoek naar moderne klokken, rondkijken op de pagina met ons volledige aanbod wandklokken of benieuwd naar onze tafelklokken? Bekijk het snel.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1