Kandelaars

Filters
28 ProductenPagina 1 van 2

Kandelaars kopen

In elk interieur hoort natuurlijk een stijlvolle kandelaar. Denk bijvoorbeeld aan een mooi gedekte eettafel met waxinelichthouders of dinerkaarsen. Een kandelaar mag daarom niet ontbreken in jouw interieur. Ook in de woonkamer op een vensterbank of sidetable komen kandelaars goed tot hun recht. Het warme kaarslicht vult de ruimte direct met sfeer en gezelligheid. Zeker in het koude najaar en op donkere avonden is het kaarslicht enorm gezellig. Kandelaars zijn echter zonder kaars ook uitermate decoratief in huis. Tegenwoordig heb je namelijk kandelaars met de mooiste designs. Van modern tot landelijk en in verschillende materialen zoals glas, metaal en hout.

Soorten kandelaars

Je hebt kandelaars voor dinerkaarsen, theelichtjes en stompkaarsen. Ook zijn er kandelaars die geschikt zijn voor meerdere kaarsen. Een grote kandelaar geeft meer status aan een ruimte, terwijl een kleine kandelaar leuk is om te combineren met meerdere bij elkaar. Je creëert hiermee een speels effect. Ook kun je ze perfect combineren met andere kaarsenhouders zoals waxinelichthouders. Bij Dulaire hebben we een groot aanbod kandelaars in verschillende kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan witte, gouden en zwarte kandelaars. En of je nu een moderne zoekt van metaal of een glazen kandelaar, bij Dulaire ben je aan het goede adres.

Bijbehorende kaarsen bestellen

Je kunt bij ons ook direct je dinerkaarsen bestellen. Dan weet je altijd zeker dat je kaars in de kandelaar past. Wil je toch ergens anders je kaarsen kopen en past het niet? Dan kun je een stukje aluminiumfolie aan de onderkant van de kaars wikkelen, waardoor hij toch in de kandelaar zal passen.