Grijze fauteuils.

Een grijs interieur hoeft zeker niet saai te zijn. Grijs komt namelijk in verschillende tinten. Weet je deze tinten op een juiste manier te combineren, dan zorgt een grijs interieur voor een rustige basis. Helemaal tot rust komen doe je natuurlijk in een comfortabele fauteuil. Heerlijk om 's ochtends een kopje koffie in te drinken of 's avonds in weg te kruipen met een goed boek. Onze grijze fauteuils zijn perfect voor een grijs interieur, maar natuurlijk ook voor een interieur met kleur. 

 

Moderne relaxstoel.

Bij Dulaire vind je verschillende meubels en woonaccessoires voor een industrieel of Scandinavisch interieur. Naast deze stijlen wordt er het meeste gefocust op meubels en woondecoratie passend in een modern interieur. Zo ook bij het selecteren van onze fauteuils. De moderne relaxstoelen worden zorgvuldig uitgekozen. Zo is een hoog zitcomfort onze eerste eis. Daarna kijken wij naar het design en de functionaliteit. Voldoet dit alles aan onze hoge standaarden, dan heetten wij de fauteuil welkom in ons assortiment.  

 

Vandaag besteld, morgen in huis.

Ook onze service vinden wij enorm belangrijk. Zo hanteren wij een zeer snelle levertijd. Bestel je jouw fauteuil en/of ander meubelstuk op werkdagen vóór 14.00u, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Waarom wij dit kunnen? Wij hebben al onze meubels op voorraad, waardoor wij deze direct kunnen uitleveren. Naast het bieden van een korte levertijd, kent het bestellen bij Dulaire meer voordelen. Zo weten wij als geen ander hoe vervelend het is om teleurgesteld te worden door een beschadigd of kapot product. Vaak wacht je hoopvol en met smacht op je nieuwe aankoop. Als er bij het uitpakken direct iets beschadigd is, dan is dit natuurlijk een domper. Daarom controleren wij alle producten 2 keer, voordat deze opgestuurd worden naar de klant. Zo wordt de kans op schade enorm verkleind. Mocht jouw bestelling tijdens de verzending toch beschadigd raken, dan kun je deze kosteloos omruilen. Tot slot komt het natuurlijk wel eens voor dat jouw gekochte product er toch iets anders uit ziet dan je had gedacht. Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren! Dat is dus bestellen zonder risico's!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1