Industriële eettafels

Tegenwoordig zijn ze helemaal in! Industriële eettafels met stalen poten met een massief houten tafelblad. Deze soort tafel, ook wel een suar boomstamtafel genoemd, is vaak verkrijgbaar met poten in verschillende vormen. Bij Dulaire vind je de meest populaire varianten. Zo kun je kiezen uit twee verschillende maten tafels met u-poten, maar ook een x poten tafel. De meeste industriële eettafels van dulaire zijn rechthoekig van vorm. Ook voor een ronde eettafel kun je bij Dulaire terecht. Aan een eettafel van Dulaire geniet je bij elke maaltijd net een beetje meer. 

 

Suar boomstamtafel

De suar boomstamtafel, zoals deze industriële tafels ook wel genoemd worden, zijn gemaakt van Suar hout. Dit is een houtsoort die valt onder de categorie teak. Deze houtsoort komt van de boom genaamd Samanea Saman. Deze boom kan maar liefst groeien tot een hoogte van 25 meter met een diameter van 60 meter. Zijn takken gevuld met bladeren hangen in de vorm van een paraplu. De suar boomstamtafels worden vervaardigd uit één stuk boom. Dit maakt dat iedere tafel uniek is.

Opzoek naar een andere eettafel? Bekijk dan hier ons volledige aanbod eettafels.

 

Maak je eethoek compleet

Maak je eethoek dan helemaal af met nieuwe en comfortabele eetkamerstoelen. Wil je jouw industriële eettafel nog meer kracht bij zetten, kies dan voor een donkere, stoere eetkamerstoel. Wil je jouw eetkamer juist wat liever en meer gebalanceerd laten zijn, kies dan juist voor een lichte stoel met een zachte stof. Een stoel van het aaibare materiaal velvet/suede is hier uitermate geschikt voor. 

Nu de tafel en stoelen gekozen zijn, is het tijd voor goede belichting. Een industriele eethoek maak je helemaal compleet met twee grote industriele hanglampen. Bekijk snel het gehele aanbod!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1