Bank bijzettafel.

Als je op de bank televisie aan het kijken bent of een boekje aan het lezen bent, dan is het wel zo fijn als je kunt blijven zitten op het moment dat je iets wil drinken. Een bank bijzettafel is daarom ideaal. Deze schuif je eenvoudig over de bank heen, zodat jij gemakkelijk je drankje kwijt kunt. Blijf voortaan dus lekker zitten en geniet van een drankje of hapje zonder op te hoeven staan.

De bank bijzettafel is ook ideaal voor het neerleggen van de afstandsbediening. Zo hoef je hem niet steeds tussen de naden van de bank uit te vissen. Ook kun je lekker blijven zitten zonder dat je moet opstaan om de afstandsbediening van de salontafel te pakken. Zo kun jij heerlijk genieten met alle benodigdheden in de buurt. 

 

Bank bijzettafel van metaal.

Onze bank bijzettafels hebben een stevig en robuust frame van metaal. Op deze manier gaan ze jaren mee. Het materiaal blad verschilt per bijzettafel. Zo kun je bij Dulaire terecht voor een luxe zwart marmeren glasplaat of voor een industrieel/modern houten uitstraling. Daarbij zijn onze bank bijzettafels door hun hoogte voor bijna alle banken geschikt. Voor welke bank bijzettafel ga jij?

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1