0
Sluiten
Eetkamerbanken

  Eetkamerbanken & bankjes

  De mooiste eetkamerbank vind je bij Dulaire. Met het groeiende aanbod meubels en woondecoratie slaag je altijd! Toon meer

  Prijs

  -
  1 Product

  Eetkamerbank kopen bij Dulaire

  Eetkamerbanken zijn een trend! Aan tafel neemt hij vaak minder plek in beslag dan eetkamerstoelen. Je schuift hem namelijk zo onder de eettafel. Ruimtebesparend dus! Daarnaast biedt het vaak ook nog eens meer plek. Daar waar normaal gesproken 2 eetkamerstoelen staan, is nu plek voor 3 personen op de bank. Handig voor gezellige avonden aan tafel! Ben je er eenmaal over uit dat er een eetkamerbank moet komen? Hoe beslis je dan welke je kiest? Er zijn verschillende soorten eetkamerbanken. Zo heb je eetkamerbanken met leuningen en eetkamerbanken zonder leuningen. Eetkamerbanken van velvet en eetkamerbanken van hout. Moderne eetkamerbanken, industriële eetkamerbanken, maar ook Scandinavische eetkamerbanken. 

   

  Korte levertijd

  Bestel je op werkdagen voor 14.00u, dan word je eetkamerbank de volgende dag al bezorgd. Je hoeft dus geen weken meer te wachten op je bestelde meubels. Waarom wij dit kunnen? Wij hebben al onze producten op voorraad en kunnen deze daarom direct uitleveren. 

   

  Gratis retourneren

  En mocht je eetkamerbank onverhoopt toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je deze eenvoudig gratis retourneren